وکیل سایبری کیست

وکیل جرایم رایانه‌ای با داشتن دانش به روز می‌تواند بر تمامی جرایم سایبری و قوانین این حوزه تسلط کامل داشته باشد و بتواند تمامی پرونده‌های سایبری را به نتیجه مطلوب برساند. وکیل سایبری باید تخصص و دانش لازم را داشته باشد تا بتواند در حوزه‌های وکالت تسلط عمیق و جامعتری داشته باشد. این وکلا با تخصص خود در حوزه حقوق دیجیتال و حریم خصوصی به مراجعه کنندگان کمک می‌کنند تا در مواجهه با نقض حقوق شخصی و اطلاعات خصوصی دفاع لازم را انجام دهند. در ادامه مطلب هزینه وکیل برای جرایم اینترنتی را بررسی خواهیم کرد. جرایم برای سایبری بسیار متعدد و گوناگون هستند. اگر بخواهیم در مورد بیشترین جرایم اینترنتی صحبت کنیم باید به برداشت از حساب بانکی به صورت غیر مجاز اشاره نماییم. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد هر یک از این تخلفات با یکدیگر صحبت کنیم.

انواع جرایم اینترنتی که باید به وکیل مراجعه کنید

برداشت از حساب بانکی: گاهی ممکن است برداشت از حساب بانکی به صورت غیرقانونی باشد که به جرات می‌توان گفت هر از چند روز یکبار این مشکل برای افراد مختلف اتفاق می‌افتد. از آنجایی که بیشتر افراد خریدهای خود را از طریق کارت بانکی انجام می‌دهند ممکن است امکان لو رفتن شماره حساب و حساب کارت به حد بالای خود رسیده باشد. برای همین اینو جزء بیشترین جرایم اینترنتی است.

مزاحمت اینترنتی: گاهی افرادی هستند که در این فضا برای آزار و اذیت دیگران و تفریح اقدام‌های مختلفی انجام می‌دهند. به طور مثال شماره تلفن فرد را پخش می‌کنند و باعث مزاحمت‌های پی در پی می‌شوند. برخی مواقع افراد راهی جز شکایت از جرایم ندارند چرا که اینگونه مجرمان عموماً برای اشخاص زیان دیده ناشناسند.

سرقت و کلاهبرداری: سرقت و کلاهبرداری اینترنتی به این شکل است که گاهی از افراد مجرم با داشتن اطلاعات رایانه شخصی اقدام به ربودن و یا کپی کردن اطلاعات می‌کنند. تمامی اطلاعات فرد زیان دیده را در اختیار دیگران قرار می‌دهند یا به عبارتی آن را افشا می‌‌کنند. از دیگر انواع جرم‌ها این است که برخی از افراد با انتشار حرف‌های دروغین و شایعه‌ها باعث بی‌آبرو شدن برخی از افراد می‌شوند. این کار علاوه بر ضرر روانی باعث ضرر مادی هم می‌شود. هک، جاسوسی و جعل رایانه‌ای جزء جرایم رایانه‌ای به شمار می‌روند و مجازات‌های مربوط به خود را دارند.

اگر بخواهیم بیشتر در مورد مجازات‌های این جرایم صحبت کنیم می‌توانیم به این مورد اشاره کنیم که طبق ماده ۳ قانون اسلامی فردی که به طور غیر مجاز نسبت به داده‌های ذخیره شده در رایانه دیگر افراد دخالت داشته باشد به ۱ تا ۳ سال حبس و جریمه نقدی ۲۰ تا ۶۰ میلیون ریال محکوم می‌شود. اگر افراد مجرم داده‌های مربوطه را از افراد دیگر دزدیده و به اشتراک بگذارند مرتکب جرم شده‌اند. اگر به طور غیر مجاز تمام داده‌های سری در رایانه‌ها و یا مخابرات حذف شوند ۶ ماه تا دو سال حبس دارد. به هر کس که به طور غیر مجاز داده‌های متعلق به دیگری را برباید چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب داده قرار گرفته شود مجرم به جزای نقدی ۱ تا ۲۰ میلیون ریال و حبس ۹۱ روز تا یک سال محکوم می‌شود.

اخذ وکیل و هزینه وکیل برای جرایم اینترنتی  

دنیای مجازی و اینترنت بسیار گسترش یافته است و نمی‌توان تمامی تخلفات به وجود آمده را به سرعت بررسی نمود. هر یک از افراد زیان دیده در خصوص پیگیری جرم به وجود آمده باید به افراد متخصص و آگاه به قوانین جرایم اینترنتی مراجعه نمایند تا روند شکایت را بدانند و در صورت لزوم وکلا کارهای مربوطه را انجام دهند. بهترین وکلا آنهایی می‌باشند که در شکایت از جرایم اینترنتی تخصص کافی را دارند. برای انتخاب بهترین وکیل و پرداخت بهترین هزینه برای وکیل جرایم اینترنتی باید یک سری شرایط را مد نظر قرار دهید. می‌توانید پیشنهاد متنی از چند وکیل متخصص کار خود دریافت کنید تا از مشاوره اولیه بهره‌مند شوید. در نظر بگیرید که درخواست خود را ثبت نمایید. با اخذ وکیل برای شکایت جرایم اینترنتی معمولاً درصدی از مبلغ مورد مطالبه است. هزینه مشاوره از وکیل متخصص متفاوت خواهد بود؛ بنابراین شما ابتدا باید با یک مرکز متخصص و وکلای خبره تماس بگیرید تا با توجه به مشکل شما هزینه نهایی را در اختیارتان قرار دهند. در این صورت می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر رزرو مشاوره حقوقی نمایید تا وکیل سایبری موسسه حقوقی صدرا اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *