وکیل پلیس فتا

وکیل پلیس فتا


وکلا مشغول به کار در حیطه پلیس فتا، افرادی متخصص و حرفه‌ای هستند که در حل پرونده‌های مربوط به جرایم رایانه‌ای و سایبری فعالیت می‌کنند. متأسفانه سوءاستفاده برخی افراد سودجو از فضای مجازی باعث بروز مشکلات و معضلات بسیاری برای افراد مختلف در جامعه شده است. استفاده غیرقانونی از حریم شخصی افراد باعث بروز چالش و مشکلات بسیاری شده است. بر طبق آمارهای اعلام شده بیش از ۸۰ درصد جرائم سایبری که به‌قصد کسب درآمد افراد سودجو انجام می‌شود، علاوه بر جنبه عمومی در برخی از این پرونده‌ها باعث خسارت‌های مالی قابل‌توجهی به افراد شده است. وکیل پلیس فتا به‌عنوان یک فرد متخصص در این زمینه با دانش و تجربه بالا در پرونده‌های جرایم سایبری بعنوان یک وکیل سایبری قادر به رسیدگی مشکلات به وجود آمده برای افراد دراین‌خصوص خواهد بود.

جرائم سایبری چیست؟

وکیل کلاهبرداری اینترنتی

باتوجه‌به طیف وسیع این جرم، تعاریف مختلفی برای جرایم سایبری در قانون عنوان شده است. به‌طورکلی هرگونه عمل غیرقانونی که به‌وسیله رایانه و یا با اختلال در این سیستم‌ها انجام شود، به جرایم رایانه‌ای مربوط می‌شود. به بیان دیگر هرگونه جرمی که مرتبط با فناوری اطلاعات باشد، در دسته این جرایم قرار می‌گیرد که وکیل پلیس فتاپیگیر رسیدگی به آن است. هرزه‌نگاری، افترا، آزار و اذیت و سوءاستفاده از پست الکترونیکی و هرگونه جرمی که در آن کامپیوتر به‌عنوان ابزار و وسیله ارتکاب جرم قلمداد شود، جزو انواع جرایم رایانه‌ای محسوب می‌شود.

وکیل پلیس فتا کیست؟

یکی از جرایم کیفری که طی سال‌های اخیر شاهد موارد متعددی از آن در جامعه هستیم، در حیطه کاری وکیل پلیس فتا است. این فرد به‌عنوان وکیل پایه یک دادگستری با داشتن تخصص و تجربه لازم در مواجه با این پرونده‌ها، قادر به احقاق حق موکل خود در این زمینه خواهد بود. جرائم رایانه‌ای و ستی بدی دارای طیف گسترده‌ای هستند که به‌موجب انجام آن، قانون مجازات خاصی را برای مجرمین در نظر گرفته است. به همین دلیل در صورت مواجهه با مسائلی ازاین‌دست، برای رسیدگی تخصصی به پرونده و موفقیت در آن حتماً از وکیل پلیس فتا در این زمینه استفاده کنید. باتوجه‌به آمار بالای جرایم سایبری در کشور، چند سالی است که بسیاری از وکلای پایه یک دادگستری در این حیطه مشغول به فعالیت هستند. به همین دلیل تجربه بسیار مناسبی در حل پرونده‌های این‌چنینی دارند.

حیطه کاری و جرایم مربوط به وکیل پلیس فتا کدام است؟

هرگونه شکایتی که در حوزه فضای مجازی رخ دهد، در حیطه کاری وکیل پلیس فتا قرار دارد. از جمله مواردی که توسط این افراد رسیدگی می‌شود می‌توان به گزینه‌های زیر اشاره کرد:

  • هک‌کردن و دسترسی غیرمجاز به حساب‌های بانکی مردم
  • عدم رعایت حریم خصوصی افراد در فضای مجازی و هک‌کردن یا انتشار اسناد و عکس‌های خصوصی آنها بدون اجازه فرد
  • دزدی، فیشینگ و هرگونه کلاهبرداری که در فضای مجازی و اینترنت اتفاق بیفتد.
  • جاسوسی اینترنتی
  • هرگونه عملی که باعث ترویج فساد و تشویق افراد به انجام فعالیت‌های غیرقانونی در اینترنت شود.
  • هرگونه ایجاد مشکل و خلل در انواع سامانه‌های اینترنتی
  • استفاده غیرمجاز از پهنای باند بین‌المللی
  • تهدیدشدن در فضای مجازی
  • ایجاد هرگونه مشکلی در فضای مجازی برای افراد
  • شنود غیرمجاز
  • جاسوسی رایانه‌ای
  • سرقت رایانه‌ای
  • جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی
  • هتک حیثیت
  • نشر و اکاذیب

و…

خدمات ارائه شده توسط وکیل پلیس فتا

بسیاری افراد در مواجهه با جرایم سایبری، به دلیل عدم آگاهی کافی قادر به تصمیم‌گیری در این زمینه نیستند. یکی از بهترین خدماتی که وکیل پلیس فتا در چنین شرایطی به افراد ارائه می‌کند، امکان مشاوره قبل از هرگونه اقدام قانونی و شکایت در خصوص جرم است. این افراد باتوجه‌به دانش خود، تجربه بالایی در حل پرونده‌های ازاین‌دست را دارند. استفاده از یک وکیل در مواجهه با جرایم سایبری که دارای طیف وسیعی بوده که در برخی از آنها نیز نمی‌توان جرم انجام شده را ثابت کرد، بسیار مفید خواهد بود. وکلای مشغول به کار در این زمینه باتجربه انجام چنین پرونده‌هایی در سابقه وکالت خود، قادر به ارائه بهترین راهکار برای موفقیت در حل پرونده هستند.

ویژگی‌های یک وکیل پلیس فتا

باتوجه‌به حیطه گستره جرایم سایبری وکیل مشغول به فعالیت در این زمینه، باید دارای دانش و آگاهی کافی از جرائم و فضای مجازی باشد. درست است که وکلای پایه یک دادگستری باتوجه‌به دانش خود می‌توانند در این حیطه ورود نمایند، اما داشتن تجربه کاری در حل چنین پرونده‌هایی خیلی مهم و کاربردی خواهد بود. آشنابودن به انواع جرایم رایانه‌ای در کنار اطلاع از آرای صادره در دادگاه‌ها برای این جرایم، جزو ویژگی‌های مهم یک وکیل پلیس فتا در حل چنین پرونده‌هایی است. یک وکیل باتجربه و متخصص در این زمینه باید به‌راحتی قادر به تنظیم یک لایحه و دادخواست محکم، مطابق با چهارچوب‌های قانونی حقوقی باشد.

داشتن تجربه در این زمینه باعث خواهد شد که قبل از حضور در جلسه دادرسی، با تنظیم یک دادخواست حرفه‌ای اقدام به ادعای درست نموده که قاضی پرونده را مجاب نماید. جمع‌آوری و به‌دست‌آوردن اطلاعات ظرف مدت‌زمان کوتاه، از دیگر قابلیت‌های یک وکیل مجرب در این زمینه خواهد بود. یکی از چالش‌های مهم در کار وکیل پلیس فتا نیز همین مسئله است. چرا که به‌دست‌آوردن ادله و مدرک محکم پسند در فضای مجازی با چالش‌ها و مشکلات خاصی همراه خواهد بود. از دیگر ویژگی‌های مهم یک پلیس وکیل پلیس فتا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اتخاذ راهکار قانونی مناسب
  • آشنابودن به‌تمامی مراحل شکایت و تسلیم آن به مراجع قضایی آشنایی
  • مسئول و دلسوز
  • شجاع، بی‌باک و نترس
  • وجدان کاری
  • وقت‌شناس
  • صبور

و…

مجازات‌های اعمال شده قانونی برای جرایم سایبری

این دسته از جرایم کیفری مانند هر جرمی شامل مجازات مشخص و خاصی در قانون است:

  • مجازات ۹۱ روز تا یک سال حبس یا جزای نقدی ۵ تا ۲۰ میلیون ریال برای مجرمینی که بدون اجازه به داده‌ها یا سامانه‌هایی رایانه‌ای یا مخابراتی ورود کرده باشند.
  • ۶ ماه تا ۲ سال حبس و یا جزای نقدی ۱۰ تا ۴۰ میلیون‌ریالی برای مجرمین شنود اطلاعات غیرعمومی
  • حبس ۹۱ روزه تا یک سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۲۰ میلیون ریال شامل مجرمین که اقدام به مخفی‌کردن داده‌ها، تغییر گذرواژه یا رمزنگاری داده‌ها که مانع از دسترسی اشخاص مجاز شود

و… از جمله مجازات‌های اعمال شده در قانون برای افراد مجرم در این زمینه است.

دادگاه‌های صالح برای رسیدگی به جرایم سایبری و رایانه‌ای

باتوجه‌به جرم به وقوع پیوسته رسیدگی آن به دادگاه خاص خود ارجاع داده می‌شود. بر طبق مواد ۳۰ و ۳۱ قانون جرایم رایانه‌ای که در سال ۱۳۸۸ تصویب شد، قوه قضاییه موظف است متناسب با جرم انجام شده یکی از شعبات خود را در دادسراها، دادگاه‌های عمومی و انقلاب، دادگاه‌های نظامی و تجدیدنظر برای رسیدگی به این جرایم اختصاص دهد. در حال حاضر دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم رایانه‌ای و فناوری ارتباطات در ناحیه ۳۱ تهران به‌عنوان تنها مرجع فعال برای این موضوعات است.

رسیدگی به جرایم رایانه و فناوری اطلاعات و ارتباطات، رسیدگی به پرونده‌های شرکت‌های هرمی و شکایات مربوط به جرایم ارتکابی در فضای مجازی نیز جزو جرایم کیفری جدید در جامعه هستند که توسط افراد متخصص در این زمینه قابل‌حل خواهند بود. استفاده از وکیل پلیس فتا به‌عنوان یک فرد متخصص و باتجربه در این حیطه، برای حل و رسیدگی این‌چنین پرونده‌هایی بسیار مهم و کاربردی خواهد بود.

کلام پایانی

یکی از جرایم که طی سال‌های اخیر در بسیاری جوامع پررنگ شده، جرایم سایبری و رایانه‌ای است. این جرایم که در فضای مجازی اتفاق می‌افتد، در اغلب اوقات با هدف کسب درآمد صورت می‌گیرد. وکیل پلیس فتا به‌عنوان یک فرد متخصص و باتجربه در این زمینه، قادر خواهد بود در این حیطه پیچیده و پرچالش فعالیت نماید. رسیدگی به پرونده‌های جرایم کیفری نیازمند فردی است که علاوه بر داشتن دانش کافی، از تجربه و فن بیان بسیار بالایی در این زمینه برخوردار باشند. مسلط بودن به قوانین مطروحه دراین‌خصوص از دیگر ویژگی‌های یک وکیل مجرب و حرفه‌ای در این زمینه است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *