جرم کلاهبرداری اینترنتی جرمی است که محل تحقق آن فضای مجازی و سایبری است. و مرتکب آن بر خلاف کلاهبرداری سنتی، قرار است به کمک رایانه، اسباب تحقق این جرم را فراهم سازد. مرتکب با وارد کردن و تغییر دادن داده هایی، سعی دارد که اسباب فریب قربانی جرم را فراهم کند. به گونه ای که او فریب بخورد و مال خود در اختیار کلاهبردار قرار دهد. ملاحظه می کنید که خود کلاهبردار، در این جرم، دخالت فیزیکی ندارد بلکه فقط، سعی دارد که به کمک رایانه اسباب جرم را فراهم آورد. اثبات این جرم کمی دشوار است و قربانی جرم، به سختی می تواند به کلاهبردار، دسترسی پیدا کند و با شکایت به طرفیت او، الزامش را به استرداد مال تصاحب شده بخواهد. پیچیدگی پرونده باعث می شود که قربانی به کلی روند پرونده خود را به وکیل کلاهبرداری اینترنتی واگذار کند و از او بخواهد که اطلاعاتی را از کلاهبردار به دست آورد. وظیفه مهم این وکیل آن است که تلاش خود را به کار گیرد و با توسل به ترفندهای حقوقی، درصدد یافتن کلاهبردار جرم باشد. تا بتواند به طرفیت او، شکواییه تنظیم کند و الزام کلاهبردار را به پرداخت خسارات و استرداد اموال قربانی جرم خواستار شود.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی کیست؟
وکیل کلاهبرداری اینترنتی،کسی است که به فضای سایبری و مجازی آشنایی کافی دارد و می داند که جرم کلاهبرداری در بستر اینترنت چگونه تحقق می یابد و موجب می گردد که شخصی، قربانی جرم شود و مالی از او تصاحب شود.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی، کسی است که به اصول و قوانین جرایم رایانه ای آگاهی کافی دارد و می داند که بر پایه رایانه و اینترنت قرار است چه جرایمی تحقق یابد.جرم کلاهبرداری رایانه ای امروزه افزایش چشمگیری داشته و ملاحظه می شود که افراد زیادی را قربانی این جرم کرده است.
جرم کلاهبرداری اینترنتی و وکیل جرایم کلاهبرداری، چه وظیفه ای دارد؟
این جرم همان گونه که از نامش پیداست قرار است در بستر فضای مجازی و سایبری تحقق پیدا کند و فاعل جرم از طریق رایانه با وارد کردن اطلاعات و تغییر دادن داده هایی بدون آنکه قربانی جرم متوجه گردد، اموالی را از او تصاحب کند. اثبات این جرم برخلاف کلاهبرداری سنتی کاری دشوار است. علت آن است که شخص کلاهبردار خود حضور مستقیم در جرم ندارد بلکه به کمک رایانه قرار است این جرم را انجام دهد.پس به سختی می توان جرم او را اثبات و الزامش را به استرداد مال و جبران خسارات خواستار شد.در اینجا بهترین راه کار آن است که قربانی، روند پرونده کیفری خود را به وکیلی که متخصص به جرایم رایانه ای است بسپارد تا وکیل مربوطه، امور راجع به پرونده را عهده دار شود و با به کارگیری ترفندهای حقوقی، کشف جرم کند و بتواند کلاهبردار را پیدا کند و الزام او را به استرداد مال قربانی جرم خواستار شود.
چه مرجعی صلاحیت رسیدگی به جرم کلاهبرداری اینترنتی را دارد؟
رسیدگی به جرم کلاهبرداری اینترنتی ، در دادسرای جرایم رایانه ای به عمل می آید. قربانی جرم و وکیل او که از فعل کلاهبردار، دچار ضرر و زیان مالی شده اند بایستی شکوائیه خود مبنی بر کلاهبرداری را به مرجع مذکور تقدیم کنند و از مقام مربوطه تقاضای رسیدگی به درخواست مطروحه را تقاضا کنند. اگر دادسرای مربوطه بعد از انجام تحقیقات و بررسی های لازمه به نتیجه برسد که ادعای قربانی جرم راجع به شخص کلاهبردار وارد است به شکایت او ترتیب اثر داده و مرتکب را به جبران خسارات و استرداد مال تصاحب شده محکوم خواهد کرد.
اگر قربانی جرم،اطلاعاتی راجع به مرتکب نداشته باشد تکلیف چیست؟
در شرایطی که کلاهبردار شناسایی نشده و قربانی اطلاعاتی راجع به او نداشته باشد اثبات جرم کمی دشوار است و شاکی پرونده که قربانی جرم است به سختی می تواند درصدد اثبات ادعای خود باشد. چاره چیست؟
در اینجا پیشنهاد می شود که از خدمات وکیل کلاهبرداری اینترنتی اینترنتی برخوردار شوید و به کمک او درصدد جستجوی شخص کلاهبردار باشید. تا بتوانید با استناد به ادله و مدارکی، اتهام شخص کلاهبردار را اثبات و الزام او را به جبران خسارات خواستار شوید.
جرم کلاهبرداری اینترنتی ممکن است چگونه تحقق یابد؟
این جرم ممکن است به یک از روش های ذیل تحقق یابد:
۱.کلاهبردار، ممکن است با جعل کردن آدرس سایتی، فردی را فریب دهد تا او با مراجعه به درگاه پرداخت یا فیشینگ پولی را پرداخت کند.
۲.کلاهبردار، از طریق ارسال پیامک های تبلیغاتی و دادن وعده های دروغین از جمله برنده شدن در حساب بانکی، اسباب فریب قربانی جرم را فراهم کند.
۳.کلاهبردار، با راه اندازی سایت های شرط بندی و قمار، سعی دارد که قربانی جرم را فریب دهد تا بتواند بدین طریق، مالی را از قربانی جرم دریافت کند.
۴.شخص کلاهبردار، ممکن است با راه اندازی سایت های فروشگاهی تقلبی، اسباب فریب قربانی جرم را فراهم کند.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی
به طور کلی استفاده غیر مجاز از تمامی سامانهها، رسانههای اینترنتی و مخابراتی برای ارتکاب اعمالی مانند وارد کردن، تغییر یا مختل کردن رسانه و سامانههای اینترنتی، دریافت اطلاعات شخصی دیگران جزء کلاهبرداری های اینترنتی محسوب میشوند. رسیدگی به این جرائم بر عهده پلیس فتا میباشد. در این بین افرادی که با این مشکل روبرو میشوند و به عنوان قربانی شناخته شدهاند میتوانند به کمک وکیل متخصص جرایم اینترنتی تمامی راههای قانونی را طی کنند و به نتیجه برسند. کلاهبرداری با توجه به پیچیده بودن مسئله در طبقه بندیهای مختلف قرار داده میشود که ما در ادامه بیشتر در مورد انواع کلاهبرداری های اینترنتی صحبت خواهیم کرد. وکیل سایبری یا همان وکیل کلاهبرداری اینترنتی به عنوان یک حقوقدان دارای تخصص در زمینه حقوق دیجیتال و آنلاین، تمامی قواعد مربوط به این حوزه را میداند و برای حل و مدیریت آن به شما کمک خواهد کرد.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی به طور تخصصی حوزه کاریاش را به جرایم کلاهبرداری محدود کرده است و در این زمینه تجربه کافی دارد. جرایم انواع مختلفی دارند که در ادامه در مورد آنها صحبت خواهیم کرد. تجزیه و تحلیل کردن ارکان هر مدل از کلاهبرداری نیازمند شناسایی مجرم، دانش یا تجربه وکیل میباشد. مشاوره حقوقی در این زمینه به شما کمک میکند تا تصمیم آگاهانهتر بگیرید. وکیل به عنوان نماینده تا زمان حصول نتیجه و رای دادگاه از حق و حقوق افراد دفاع خواهد کرد.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی کیست
وکیل حوزه اینترنتی همانطور که اشاره کردیم به عنوان یک حقوقدان متخصص در پشتیبانی از افراد و سازمانها نقش جامع ایفا میکند. این تخصص به طور گسترده در امور حقوقی آنلاین مانند نقض حقوق حریم خصوصی، جرمهای دیجیتالی و امور مرتبط شناخته میشود. یکی از وظایف وکیل، تامین امنیت حقوقی افرادی است که در فضای مجازی در حال فعالیت هستند. این افراد حقوق مشتریان را در معاملات آنلاین و حفاظت از اطلاعات شخصی پیگیری میکنند و تمامی خطرات را مورد بررسی قرار میدهند. تجارت الکترونیک به صورت روز افزون در حال رشد است و معاملات اینترنتی در فضای آنلاین بسیار گسترده شدهاند؛ بنابراین وکیل حقوقی سایبری به عنوان نماینده میتواند در تامین حقوق و تعهدات شما نقش فعالی داشته باشد.
وکیل میتواند از بروز جرمهای دیجیتالی پیشگیری نماید و با تجربه حقوقی در این زمینه در تحلیل ریسکهای امنیتی و اجرای سیاستهای حقوقی از وقوع جرم جلوگیری کند. با توجه به افزایش پیچیدگی و گسترش روزافزون این جرمها وکلا میتوانند در حفظ امنیت حقوقی افراد و شرکتها نقش کلیدی داشته باشند. وکیل کلاهبرداری اینترنتی، با مشاوره مسائل حقوقی آنلاین و ارائه راهکارهای حقوقی میتواند به شما کمک کند. متخصصان با درک عمیق قوانین و مقررات، فضایی امن برای شما فراهم خواهند کرد.
کلاهبرداری اینترنتی چیست
بر اساس صحبتهای وکیل کلاهبرداری، به طور عمده استفاده از سامانهها و رسانههای اینترنتی و مخابراتی برای انجام دادن جرمهای متعدد در دسته کلاهبرداری های اینترنتی قرار میگیرد. از جمله انواع آنها میتوان به کلاهبرداری فیشینگ یا جعل آدرس سایت اشاره کرد. در این نوع کلاهبرداری، کلاهبرداران آدرس و ظاهر سایتهای معروفی از جمله سایتهای بانکی را طراحی کرده و اطلاعات کارت افراد عادی را بدست میآورند. همچنین این افراد ممکن است ایمیل یک بانک یا یک سازمان خاص را جعل کنند و با ارسال نامه به افراد عادی خواستار این شوند که اطلاعات خود را در اختیار آنها قرار دهند.
کلاهبرداری پیامکی: قطعا تا به امروز در مورد کلاهبرداری های پیامکی شنیدهاید. در این نوع کلاهبرداری، با ارسال لینکهای آلوده و پیامکها به افراد تمامی اطلاعات در اختیار کلاهبرداران قرار میگیرند. بنابراین از باز کردن لینکهای ناشناس در پیامکهای مختلف خودداری کنید.
کلاهبرداری در پوشش کار خیر: در این روش افراد کلاهبردار با بهانه این که به دنبال جمع آوری امورات خیریه هستند، افراد عادی را متقاعد میکنند تا به موسسات یا از مواردی از این قبیل پول پرداخت نمایند. در این مورد افراد کلاهبردار از این نیت خیرخواهانه سوء استفاده میکنند و تمامی پولهای جمع آوری شده را برای خود برمیدارند.
کلاهبرداری در پیدا کردن شغل: وکیل کلاهبرداری اینترنتی میگوید که در این روش کلاهبرداری، افراد جویای کار بیشتر دچار مشکل میشوند. افراد کلاهبردار با فریب دادن افراد عادی و پول گرفتن از آنها به امید استخدام آنها در یک نهاد دولتی یا خصوصی کلاهبرداری میکنند. با این وعده دروغین افراد را مجاب میکنند تا هزینه مربوطه را پرداخت کنند.
کلاهبرداری در پوشش قضایی: در این روش پیامکی با این مضمون که شما به یک پرونده قضایی محکوم شدهاید مورد ترس و وحشت قرار میگیرید. از شما میخواهند برای حل مشکل وجه مشخصی را پرداخت نمایید.
فیشینگ: در این روش، کلاهبرداران اینترنتی از طریق سامانههای رایانهای و ارتباطات اطلاعاتی مانند شماره کارت بانکی، کلمه کاربری، رمز عبور، رمز دوم cvv2 را به طور غیر قانونی به دست میآورند و میتوانند به حساب قربانیان دستبرد بزنند.
این موارد چند نمونه از کلاهبرداریهای رایانهای محسوب میشوند که قانونگذار در ماده ۷۴۱ قانون مجازات اسلامی برای آنها مجازاتی را در نظر گرفته است. در این صورت شما میتوانید به کمک وکیل جرایم اینترنتی پرونده خود را جلو ببرید و به نتیجه مطلوب برسید. بر اساس این ماده هر شخصی به طور غیر مجاز از سامانههای رایانهای یا مخابراتی استفاده کند مرتکب جرم شده و در این صورت مجازات خواهد شد.
مهمترین جرایم و کلاهبرداری اینترنتی
جرائم و کلاهبرداریهای اینترنتی مجموعه اقداماتی هستند که باعث آزار و اذیت و نادیده گرفتن حقوق دیگران میشوند. به طور کلی خارج شدن از خطوط قوانین تخلف است. اگر این تخلفات از طریق اینترنت رخ داده باشد این اقدامات تخلف و جرم در اینترنت نامیده میشوند و انواع متفاوتی دارند. در جهان میلیاردها رایانه و گوشی هوشمند هست که تمامی آنها به اینترنت متصل میشوند و میتوان تمامب پرداختهای بانکی و غیر بانکی را از آنها انجام داد. در این بین افراد زیادی هستند که برای سودجویی و سوء استفاده از دیگران اقداماتی را انجام میدهند. این اقدامات شامل آزار و اذیت، توهین، افترا، مزاحمت، انتشار اطلاعات و نقض قوانین کپی رایت میباشد. برخی از این تخلفات جنبه امنیتی و سیاسی دارند و برخی دیگر ممکن است در امور کشوری نیز اختلال ایجاد کنند. به همین منظور انواع مختلفی از قوانین و مجازاتها برای برخورد با این تخلفات در نظر گرفته شده است.
آزار و اذیت و مزاحمت: یکی از قدیمیترین تخلفات اینترنتی ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت است که بیشتر در بین نوجوانان و جوانان صورت میگیرد و بسیاری از خانمها درگیر آن میشوند. در بسیاری هم مشاهده شده که فرد یا گروهی شایعات و گفتههای غیر واقعی و نامعتبر را در فضا انتشار میدهند که باعث به وجود آمدن سوء تفاهمها و رفتارهای ناپسند شدهاند. از موارد دیگر شامل توهین هست که باعث به وجود آمدن درگیریهای لفظی میشود. این تخلفات به وضوح باعث ایجاد مزاحمت برای دیگران میشوند و به نوعی باعث ایجاد گمراهی و فریب در اذهان عمومی میشوند. برخی از این توهینها و مزاحمتها جنبه سیاسی دارند و باعث تشنج و استرس در افکار مردم میشوند.
دسترسی به اطلاعات شخصی
نوع دیگری از جرایم اینترنتی که وکیل کلاهبرداری اینترنتی در مورد آن میداند، دسترسی غیر مجاز و سرقت اطلاعات است. هدف اصلی در این کلاهبرداری این است که اطلاعات خصوصی و مالی قربانیان را به دست بیاورند. به دست آوردن این اطلاعات خصوصی و مالی و انتشار آن در دسته حملات سایبری قرار میگیرد. این گونه حملات به گونهای انجام میشوند که ممکن است سامانههای امنیتی را نیز مختل کرده و افراد بتوانند به اطلاعات مهم دسترسی پیدا کنند. مواردی هم دیده شدهاند که فرد متخلف سعی میکند تا با ایجاد اختلال در نرمافزارهای اینترنتی به اطلاعات خصوصی افراد جامعه دست پیدا کند. در این روش متخلف میتواند اطلاعات بانکی و مالی افراد را نیز به دست بیاورد. در بسیاری از مواقع نیز این سرقتها از طریق اطلاعاتی که افراد در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند انجام میشود؛ بنابراین حتماً در این رابطه دقت داشته باشید و از اطلاعات و حریم شخصی خود محافظت کنید.
توهین و فحاشی در فضای مجازی
بسیاری از کاربران در صفحات وب سایتها و نرمافزارها به دلیل داشتن نظرات و اعتقادات مختلف با یکدیگر مشاجره میکنند و منجر به ناراحتی و به وجود آمدن کدورت میشوند. در چنین حالتی به دلیل فحاشی و توهینهای متعدد طرفین دعوا از طریق قانون اقدام به شکایت میکنند.
جاسوسی در فضای اینترنت: جاسوسی راه و روشهای بسیار زیادی دارد. یکی از جدیدترین راهها جاسوسی از طریق فضای مجازی است. این اقدامات از پهنای اینترنت انجام میشوند و متخلفان میتوانند به رایانههای شخصی و شرکتی دستیابی پیدا کنند. هدف اصلی چنین اقداماتی این است که اطلاعات مهم به دست بیاورند و از شرکتها و غولهای اقتصادی و تجاری سو استفاده کنند.
هک اطلاعات: با جهانی شدن اینترنت و رایانهها اولین اقدامی که توسط متخلفین در فضای مجازی انجام میشود هک اطلاعات است که از طریق انجام برنامه نویسی صورت میگیرد. هک برای به دست آوردن اطلاعات مختلف یا ایجاد اختلال صورت میگیرد. این نوع جرایم اینترنتی عمدتا توسط عدهای از برنامه نویسان حرفهای صورت میگیرند و برای ایجاد مزاحمت، اختلال و سودجویی انجام میشوند. به طوری که در سالهای اخیر شرکتهای مختلف سعی داشتند تا از گروه برنامه نویسان حرفهای کمک بگیرند تا بتوانند از اطلاعات و سیستمهای رایانهای حفاظت نمایند. با این حال هکرها همچنان مشکلات زیادی را به وجود آوردهاند زیرا تمامی اقدامات آنها از طریق فضاهای مخفی انجام میشود. در صورت بروز چنین مشکلاتی از یک وکیل کلاهبرداری اینترنتی مشاوره دریافت کنید.
حملات سایبری: حملات سایبری نوع خاصی از تخلفات اینترنتی به شمار میروند. در این حوزه فرد با ایجاد اختلال در شبکههای رایانهای کشوری و دولتی اختلال ایجاد میکند. روش از طریق نفوذ و گسترش بدافزارهای ویروسی در رایانهها صورت میگیرد و باعث نشر و انتقال اطلاعات سیاسی و نظامی میشود. در واقع این نوع تخلفات جزء حملات سایبری و تروریستی هستند و امنیت ملی را تهدید میکنند که در این صورت سازمان مربوطه برای مقابله کار خود را شروع میکند.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی در چه زمینههایی به ما کمک میکند
درتمامی موارد گفته شده میتوانید از وکیل کلاهبرداری اینترنتی کمک بگیرید. علاوه بر موارد گفته شده عوامل بسیار زیاد دیگری هم هستند که ممکن است با آنها روبرو شوید که عبارتند از:
سوء استفاده از زنان و کودکان: یکی دیگر از جرایم اینترنتی که جنبه اخاذی دارد و بیشتر در فضای مجازی به چشم میخورد سوء استفاده از خانمها و کودکان است. به این صورت که تحت فشار قرار میگیرند و قربانی میشوند. این تخلفات در نرمافزارهای چت و گفتگوی تصویری صورت میگیرد و افراد متخلف ابتدا یک ارتباط دوستانه با فرد مورد نظر ارتباط ایجاد میکنند و سپس تمامی اطلاعات و تصاویر مربوط به فرد را دریافت کرده و در صورت عدم انجام درخواستشان آن ها را انتشار میدهند. به عبارتی تمامی اطلاعات شخصی را در فضای ناشناس منتشر میکنند. عموماً چنین اقداماتی برای تحت فشار قرار دادن فرد مورد نظر صورت میگیرد و بیشتر جنبه مالی دارد. در برخی موارد دیده شده قربانیان به قدری تحت فشار قرار دارند که اقدام به خودکشی میکنند.
بزهکاری اینترنتی: شاید در فضای مجازی و نرمافزارهای چت تصویری مشاهده کرده باشید که برخی از افراد سعی میکنند از طریق این نرمافزارها شئونات اخلاقی را زیر پا بگذارند. چنین افرادی با چنین اقداماتی باعث میشوند تا از فضای آزاد اینترنت سوء استفاده شود.
سوء استفاده از اطلاعات بانکی: بسیاری از افراد به وکیل کلاهبرداری اینترنتی میکنند تا اطلاع دهند که بانک اطلاعیشان مورد حمله قرار گرفته است. نرمافزارها اجتماعی و سایتهای مختلفی که در اینترنت هستند باعث میشوند تا برخی از اطلاعات شخصی افراد به اشتراک گذاشته شود. تمامی اطلاعات در سرورهای مختلف که به آنها بیگ دیتا گفته میشود ذخیره شده و ممکن است دیگران به این اطلاعات دسترسی پیدا کنند. با وجود تحریمهای امنیتی و لایههای محافظتی در برخی مواقع هکرها از طریق بدافزار و فایلهای ویروسی اقدام میکنند و میتوانند بانکهای اطلاعاتی و اطلاعات شخصی را به دست بیاورند. همچنین برخی از شرکتها برای به دست آوردن پول کلان و سو استفاده، این اطلاعات را منتشر میکنند. چنین اقداماتی جزء جرایم اینترنتی محسوب میشوند و به شدت با آنها برخورد خواهد شد.
ایجاد موانع در دسترسی کاربر: یکی دیگر از تخلفاتی که از طریق اینترنت انجام میشود این است که دسترسی کاربران به وب سایتها و صفحات اینترنتی مختل میشود. علت اصلی ایجاد اختلال خرابکاری و پاک کردن دادههای اینترنتی از وب سایت است که این کار محبوبیت سایت را از بین میبرد.
ایجاد میانبرهای پرداخت مالی: نوع دیگری از تخلفات، ایجاد میانبرها و مسیرهای انحرافی است که در پرداختهای مالی صورت میگیرد. در واقع فرد متخلف با انجام این کار سعی میکند تا از سرویس و خدمات یک سایت به صورت رایگان استفاده کند. انجام این کار در سالهای اخیر بسیار رواج پیدا کرده و در کشورهایی که تحریم در آنها وجود دارد انجام میشود.
نقص قوانین کپی رایت: قانون کپی رایت جهت حفظ مالکیت شخصی و ارزش یک فعالیت هنری میباشد. ممکن است گاهی افراد متخلف بخواهند از جنبههای مالی، تجاری و ادبی افراد سوء استفاده کنند و آنها را به صورت رایگان انتشار دهند. به عنوان مثال حتماً دیدهاید که برخی از فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی به صورت غیرقانونی در شبکههای غیر مجاز در اختیار افراد قرار میگیرند در صورتی که هیچ پولی پرداخت نمیکنند.
سایتهای شرطبندی جعلی: امروزه سایتهای شرطبندی فوتبال و غیره راهاندازی شدهاند. در ابتدا شما به عنوان یکی از کاربران میتوانید مبالغ کمی را برای شرط بندی دریافت کنید. این مبالغ در ابتدا کم و سپس افزایش پیدا میکنند اما بعد از مدتی کلاهبرداران سایت را از دسترس خارج کرده و قربانیان مال خود را از دست میدهند. در این موارد به علت غیرقانونی بودن کسب و کار امکان شکایت و پیگیری وجود ندارد.
وظیفه وکیل کلاهبرداری اینترنتی
تا به اینجا در مورد انواع جرایم اینترنتی با یکدیگر صحبت کردیم. مشکلاتی که در کلاهبرداریهای اینترنتی وجود دارد این است که شخص کلاهبردار به طور مستقیم در جرم حضور ندارد بلکه به کمک رایانه آن جرم را مرتکب شده است. پس به سختی میتوان جرم آنها را اثبات کرد. در اینجا بهترین راه این است که قربانی روند پرونده کیفری را به دست وکیل کلاهبرداری اینترنتی بسپارد.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی باید کاملاً با تمامی قوانین و مقررات مربوط به جرایم اینترنتی آشنا باشد و تمامی مدارک و شواهد مرتبط با پرونده را جمع آوری کند. وکیل باید در نهادهای قضایی و انتظامی مانند پلیس فتا اقدام به ثبت شکایت نماید تا پیگیری پرونده در مراحل مختلف تحقیقاتی و قضایی صورت بگیرد. یک وکیل خوب باید از حقوق موکل خود در دادگاه و رسیدن به عدالت دفاع کند و در خصوص بهترین روشهای مقابله با کلاهبرداری و پیشگیری از آن به موکل خود مشاوره بدهد. اگر به دنبال کمک حقوقی در این زمینه میباشید به شما پیشنهاد میکنیم که حتماً به یک مشاور حقوقی یا وکیل کلاهبرداری اینترنتی مراجعه فرمایید.
- حفاظت از اطلاعات شخصی: وکیل کلاهبرداری اینترنتی به شما کمک میکند تا بتوانید با قوانین در حوزه سایبری آشنا و از حق و حقوق خود دفاع نمایید.
- پیگیری حقوقی پروندههای جرایم اینترنتی: وکیل به عنوان نماینده موکل میتواند در دادگاه حضور پیدا کند و در مواجهه با اتهامات سایبری و جرایم اینترنتی فعالیت داشته باشد.
- مشاوره در تنظیم قراردادهای فناوری اطلاعات: وکیل سایبری میتواند به موکل خود کمک کند تا قراردادهای الکترونیکی و مسائل مرتبط با فضای سایبری را تنظیم نماید.
- مشاوره در امور: وکیل سایبری به سازمانها و شرکتها در این زمینه مشاوره میدهد. او میتواند با فرایندهای امنیتی تمامی آموزشهای امنیتی و مدیریت ریسکهای سایبری را مطرح کند و به سازمانها کمک شایانی خواهد کرد. حضور وکیل کلاهبرداری اینترنتی در حفاظت از افراد و سازمانها در برابر تهدیدهای سایبری بسیار مهم است. این افراد با تخصص با حقوقی که دارند میتوانند از شما دفاع نمایند.
اثبات جرم کلاهبرداری اینترنتی
وکیل کلاهبرداری اینترنتی اذعان میکند که باید مواردی در فرد کلاهبردار وجود داشته باشد تا بتوان جرم او را اثبات کرد. یکی از آن ها عنوان عبارت است از توسل به وسایل متقلبانه. اولین موردی که برای فرد کلاهبردار به اثبات میرسد این است که فرد کلاهبردار از حیله و فریب برای تصاحب مال غیر استفاده کرده است. فرد کلاهبردار برای اغفال افراد حتماً باید از روشهای متقلبانه و وسایل فریب استفاده کند تا ما بتوانیم او را مجرم بدانیم. اگر بخواهیم مثال سادهای بزنیم اگر فردی با وعدههای دروغین قرار ازدواج بگذارد اما از حیله و تقلب استفاده نکند نمیتوان او را کلاهبردار دانست.
مجازات جرایم اینترنتی چیست
هر یک از جرایم گفته شده دارای مجازاتهای متفاوتی است که در ادامه بیشتر در مورد آنها صحبت میکنیم. وکیل کلاهبرداری اینترنتی میگوید که مجازات کلاهبردار بر اساس جرم صورت گرفته مشخص میشود و قانون یک مجازات تعریف شده است. اگر کلاهبرداری سنگین باشد مجازات آن با کلاهبرداریهای سادهتر متفاوتتر است. مجازات کلاهبرداری ساده ۱ تا ۷ سال حبس میباشد و جزای نقدی آن معادل مال برده شده است.
کلاهبرداری جرایم سنگین اینترنتی: اگر کلاهبرداری صورت گرفته از نوع مشدد و سنگین باشد مجازات آن به حبس ۲ تا ۱۰ سال زندان و جزای نقدی معادل مال برده شده میباشد. رد اصل بال به صاحب مال و انفصال از خدمات دولتی به نحو دائم میباشد.
تکرار کلاهبرداری: طبق ماده ۲۳٨ قانون مجازات اسلامی اگر مجرم دوباره جرمهای خود را تکرار کند محکوم به ممنوعیت از اقامت در محل خود به مدت ۱ تا ۵ سال میشود. برای شروع کنندگان این جرم حبس از دو ماه تا یک سال و یا تعدیه غرامت از ۲۰ الی ۲۰۰ تومان پیش بینی شده است. این تعیین مجازات با تشدید کلاهبرداری سختگیرانهتر شده است.
کلاهبرداری اینترنتی: طبق گفتههای وکیل کلاهبرداری اینترنتی یکی از جرایم که امروزه به صورت روزافزون در اینترنت و فضای مجازی به چشم میخورد این است که از افراد زیادی کلاهبرداری میشود و بنا به قوانین جرایم رایانهای افرادی که این اعمال کلاهبرداری را انجام میدهند محکوم به گذراندن حبس از یک تا ۵ سال و یا پرداخت جزای نقدی از ۲۰ میلیون ریال تا ۱۰۰ میلیون ریال میباشند. در مواردی خاص نیز هر دو مجازات به صورت همزمان اعمال میشوند. علاوه بر مجازات گفته شده شخص کلاهبردار باید رد مال شخص مالباخته را هم انجام دهد.
چرا باید با وکیل کلاهبرداری اینترنتی همکاری کنیم
کلاهبرداران افراد باهوشی هستند که عموماً از اعتماد طرف مقابل استفاده میکنند و زیانهای زیادی را به افراد وارد مینمایند. وکیل کلاهبرداری اینترنتی میتواند در این زمینه به افراد کمک کند. اثبات ارکان و جرم کلاهبرداری بر عهده شاکی است بنابراین با مراجعه به یک وکیل متخصص و خبره در این زمینه میتوانید جرم را اثبات کنید و در مدت زمان کمی به نتیجه مطلوب برسید. در صورت شناسایی اموال کلاهبردار، وکیل با علم خود میتواند تمامی اموال کلاهبردار را توقیف کند. وکیل کلاهبرداری بعد از محکوم شدن کلاهبردار به رد مال میتواند برای استرداد مال اقدام نماید. اگر کلاهبرداری ساده باشد این امکان وجود دارد که شاکی بخواهد برای به دست آوردن مال و خسارت رضایت خود را برای شکایت اعلام کند که این رضایت توسط وکیل متخصص کلاهبرداری به بخش مربوطه اعلام میشود.
مشخصات یک وکیل کلاهبرداری اینترنتی ماهر
بهترین وکلا کسانی هستند که در دعاوی کلاهبرداری تخصص لازم را داشته باشند. برای انتخاب بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی شما باید شرایط مختلفی را بسنجید. رزومه و قیمت پیشنهادی را از چند وکیل دریافت کنید. هزینه مشاوره اولیه، پیشنهاد متنی از چندین وکیل متخصص و امتیاز سایر کاربران و وکلا را مورد بررسی قرار دهید. قطعاً وکلای ما در مجموعه صدرا به شما کمک خواهند کرد تا در کمترین زمان ممکن نتیجه مطلوب از پرونده خود را دریافت کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاورین ما صحبت کنید.
- تجربه کافی: یک وکیل کلاهبرداری اینترنتی متخصص باید در رسیدگی به پروندههای مربوط به جرایم فضای مجازی تجربه کافی را داشته باشد و موفقیتهای او در پروندهها مشاهده شود.
- دانش عمیق: در مورد سیستمهای کامپیوتری، شواهد دیجیتال و قوانین امنیت سایبری دانش زیادی داشته باشد تا بتواند به طور کامل تمامی حوزهها را پوشش دهد.
- مهارتهای ارتباطی بالا: ارتباط بالا و توانایی مذاکره مناسب با مقامات قضایی نیز بسیار حائز اهمیت است. در این صورت وکیل متخصص باید از موکل خود در برابر دادگاه دفاع کند.
- تسلط کامل بر جرم: بر تمامی قوانین جرایم سایبری تسلط کامل داشته باشد تا بتواند بهترین راه حلها را برای ارائه در نظر بگیرد.
- درک مفاهیم: وکلا با سالها تجربه و فعالیت در حوزه علمی و جریان جرایم اینترنتی قطعاً مفاهیم را بهتر درک میکنند و به شما این امکان را میدهند تا بتوانید از حقوق خودتان در برابر جرایم سایبری دفاع کنید. میتوانند به شما در برابر چالشهای پیش آمده کمک کنند.
نحوه رسیدگی به جرایم سایبری
وکیل کلاهبرداری اینترنتی مقرر میدارد که در این مورد فرد زیان دیده باید شکایت خود را در خصوص کلاهبرداری انجام شده در دادسرا تنظیم کند تا دادسرا تحقیقات و بررسیهای لازم را انجام دهد. دادسرا جهت شنیدن اظهارات شخص مظنون نسبت به اتفاق افتادن جرم پرونده را برای فرستادن به دادگاه تایید نماید. بعد از تایید اینکه کلاهبرداری انجام شده است دادسرا پرونده را به همراه شواهد و مدارک جمع آوری شده به دادگاه مربوطه ارجاع میدهد. سپس با توجه به میزان جرم کلاهبرداری ساده یا مشدد مجازات اعلام میشود و به اجرا در میآید.
این نکته هم قابل ذکر است که انجام کلاهبرداری و اقدام به شروع آن با یکدیگر تفاوت دارد. آنچه که باعث تفاوت بین جرم کلاهبرداری و اقدام به شروع آن میشود مسئله بردن مال است. یعنی مالی که منتسب به غیر باشد اگر به دلیل کلاهبرداری حیله و تقلب از دست رفته باشد این جرم کلاهبرداری است؛ اما اگر تنها اسباب و وسایل فریب و کلاهبرداری در نظر گرفته شده باشد اما مالی از دست نرفته باشد نمیتوان به آن جرم کلاهبرداری را اطلاق کرد.
خدمات قضایی و الکترونیک: برای رسیدگی و ثبت شکایت کلاهبرداری رایانهای میتوانید به دفاتر خدمات قضایی الکترونیک مراجعه کنید. شما ابتدا حتماً باید در سامانه ثنا و دفاتر خدمات قضایی الکترونیک ثبت نام نمایید. در این صورت میتوانید به طرح انواع دعاوی حقوقی و کیفری بپردازید. بعد از ثبت نام در سامانه نوبت به تنظیم شکایت کلاهبرداری اینترنتی میرسد. شما باید توضیحی کامل و مناسب از تمامی اقدامات صورت گرفته را بیان کنید.
در کنار این توضیحات باید اسناد و مدارک مربوطه را ضمیمه شکایت خود کنید. این اسناد و مدارک میتوانند شامل پرینت صفحه آدرس کلاهبردار، درگاه پرداخت جعلی، آدرس یا نشانی سایت و چگونگی آشنایی با سایت کلاهبردار باشد. بعد از تنظیم شکایت باید توضیحات لازم را تنظیم و سپس بعد از تایید و ثبت به مراحل ابتدایی وارد شود. البته این نکته قابل ذکر است که نحوه رسیدگی به پروندهها کاملاً تخصصی است و شما در زمینه باید با وکیل کلاهبرداری اینترنتی ارتباط برقرار کنید و مشاوره دریافت کنید.
سایت پلیس فتا: بسیاری از افراد این باور را دارند که ثبت گزارش کلاهبرداری در سایت پلیس فتا به منزله ثبت شکایت است؛ در حالی که این باور کاملاً اشتباه میباشد. شکایت شخص مالباخته از افراد باید از طریق دفاتر قضایی و دادسراهای مربوطه صورت بگیرد. به عبارت سادهتر ثبت گزارش در سامانه مذکور به منزله شکایت نیست و شما نمیتوانید به نتیجه برسید. به عنوان یک مالباخته باید بر اساس قانون جرایم رایانهای و دیگر قوانین مربوطه برای احقاق حقوق خود نسبت به تنظیم شکایت به صورت حضوری اقدام کنید. در واقع چنانچه مال باخته گزارشی را به صورت اینترنتی در سامانه ارسال نماید صرفاً پیامها و گزارشات نهایتاً مورد بررسی قرار میگیرند.
مراحل شکایت از جرایم اینترنتی
- ثبت شکایت در دفاتر خدمات قضایی: قدم اول برای شکایت جرم کلاهبرداری رایانهای این است که شما شکوایه کلاهبرداری را ثبت کنید.
- ارجاع پرونده به دادسرا: بعد از ثبت و تایید شکایت شما دفاتر خدمات قضایی پرونده را به دادسرای جرایم اینترنتی ارسال میکند. سپس پرونده به یکی از شعب دادیاری و بازپرسی ارجاع داده میشود و بازپرس محترم شعبه سریعاً اقدامات نهایی را شروع نموده و اقدامات متقاضی را انجام میدهد.
- ارجاع پرونده از دادسرا به پلیس فتا: بازپرس محترم شعبه مربوطه در صورت صلاح دید پرونده را برای ادامه تحقیقات به پلیس فتا ارسال میکند. پلیس فتا بلافاصله تمامی تحقیقات را آغاز کرده و در صورت نیاز از مالباخته یا وکیل ایشان جهت حضور در پلیس فتا ابلاغیه رسمی فرستاده و از آنها دعوت به عمل میآورد.
- اعاده پرونده به دادسرای جرایم اینترنتی: بعد از مستندسازی پرونده و کامل شدن تحقیقات پلیس فتا پرونده را به دادسرا برای تصمیم قاضی ارائه میدهد.
- ابلاغ دادسرا برای حضور طرفین: بعد از وصول پرونده، دادسرا در صورت نیاز جهت حضور مالباخته و کلاهبردار ابلاغیهای ارسال میکند تا هر دو طرفین برای توضیحات حضوری در دادگاه حاضر شوند.
- ارسال پرونده به دادگاه کیفری: در این مرحله در صورت صلاح دید بازپرس، کیفرخواست پرونده صدور و به دادگاه جرایم رایانه ارسال میشود تا قاضی محترم در خصوص پرونده رای نهایی را صادر کند.
هزینه وکیل برای جرایم اینترنتی
در دنیای مجازی امروزه تخلفات بسیار زیادی صورت میگیرد و هر یک از افراد زیان دیده در خصوص پیگیری جرم به افراد متخصص و وکیل کلاهبرداری اینترنتی مراجعه میکنند. افراد میتوانند با روند شکایت آشنا شوند و صورت لزوم کارهای مربوطه را به دست وکیل بسپارند. بهترین وکلا کسانی هستند که تخصص کافی در زمینه داشته باشند. شما برای انتخاب بهترین وکیل و پرداخت بهترین هزینه باید یک سری شرایط را در نظر بگیرید. معمولاً با اخذ وکیل برای شکایت جرایم اینترنتی درصدی از مبلغ مورد مطالبه خواهد بود. هزینه مشاوره و هزینه کارهای مربوطه برای پیشروی پرونده متفاوت است. نمیتوان هزینه دقیقی در مورد پروندهها بیان کرد. برای اطلاعات بیشتر باید با مشاورین و وکلای ما در مجموعه صدرا تماس بگیرید تا با توجه به پرونده و شرایط شما مبلغ نهایی را خدمتتان عرض کنند.
- در ابتدا باید یک جلسه مشاوره با وکیل مربوطه داشته باشید تا مشکل شما به دقت بررسی شود.
- سپس نوبت به موارد حقوقی و کیفری شماست. با توجه به آن ها هزینه حق الوکاله و پیگیری مشخص میشود.
لزوم استفاده از وکیل کلاهبرداری اینترنتی
به کمک افراد متخصص که درک صحیح و درستی از روند ارتکاب جرم دارند میتواند در نتیجه نهایی تاثیرگذار باشد. وکلا با برنامهریزی هدفمند از طرح شکایت گرفته تا دفاع درست باعث رسیدگی مناسب پرونده و همینطور موفقیت پروندهها میشوند. در طی انجام مراحل قانونی رسیدگی به چنین پروندههایی نیاز به متخصص دارد. وکلا میتوانند تمامی جوانب را در این پروندهها مورد بررسی قرار دهند و با تمامی چالشهای خاص در این مسیر روبرو شوند. همین یک مسئله شاید برای بسیاری از افراد یک امر پیش پا افتاده باشد اما فرد متخصص و وکیل کلاهبرداری اینترنتی باعث تشریح درست ادعا و دفاع مناسب از موکل برای کارشناس، قضات و مسئول رسیدگی میشود. در اینجاست که نقش یک وکیل متخصص در این حیطه کاری پررنگ و حیاتی خواهد بود.
دادگاههای صلح برای رسیدگی به جرایم
جرم به وقوع پیوسته برای رسیدگی به دادگاه خاص خود ارجاع داده میشود. بر طبق مواد موارد ۳۰ و ۳۱ قانون جرایم رایانهای که در سال ۱۳۸۸ مورد تایید واقع شد قوه قضاییه وظیفه دارد متناسب با جرم انجام شده یکی از شعبات خود را در دادسرا دادگاههای عمومی، دادگاههای نظامی و تجدید نظر به این جرایم اختصاص دهد. در حال حاضر دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم رایانهای و فناوری ارتباطات، ناحیه ۱۳ تهران است که به عنوان تنها مرجع فعال برای این موضوعات دایر است. رسیدگی به جرایم رایانهای و پروندههای هرمی، شکایت مربوط به جرایم ارتکابی در فضای مجازی جزء جرایم کیفری جدید هستند که در صورت وقوع توسط افراد متخصص در این زمینه قابل حل میباشند. با کمک وکیل سایبری به عنوان یک فرد متخصص و با تجربه میتوان به راحتی به چنین پروندههای رسیدگی کرد.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی از چه پروندههایی دفاع میکند
وکیل کلاهبرداری اینترنتی پیگیر یک سری پروندهها خواهد شد. از جمله این پروندهها میتوان به این موارد اشاره کرد:
- سو استفادههای جنسی از طریق اینترنت چه برای بزرگسالان و چه برای افراد زیر سن قانونی
- فروش کالاهای تقلبی به جای کالاهای اصل که در بسیاری از سایتهای فروشگاهی قابل مشاهده است.
- پروندههای مربوط به هرگونه تهدید یا توهین در فضای مجازی
- هرگونه شکایت از پیجهای فروشگاهی اینترنتی
- افشای راز یا اسرار شرکتهای تجاری و بزرگ
- کلاهبرداری از طریق پیامک، ایمیل یا تماس تلفنی
- کلاهبرداری مربوط به فعالیت شرکتهای هرمی
- سرقت اطلاعات هویتی و تلاش برای ساخت اکانتهای جدید، برداشت از حسابها و دریافت اطلاعات مالی بانکها
- کلاهبرداری مربوط به نقض حقوق مصرف کنندگان و نشر هرگونه محتوای مجرمانه
- حملات ddos
- پروندههای مرتبط با نقض قوانین کپی رایت
- هک شدن هرگونه اکانت و ایجاد فعالیتهای غیر اخلاقی برای از بین بردن آبروی افراد
بهترین وکیل سایبری
اگر به دنبال بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی هستید باید به دنبال کسی بروید که
- نسبت به جدیدترین قوانین جرایم رایانهای در سال ۱۴۰۳ آگاهی کامل داشته باشد. در حل انواع پرونده در حوزه جرایم اینترنتی تجربه بسیار بالایی کسب کرده باشد.
- وکیل پایه یک دادگستری باشد.
- در حوزه دعاوی کیفری و حقوقی اطلاعات بسیار بالایی داشته باشد.
- انواع کلاهبرداریهای اینترنتی را از صفر تا صد پیگیری کند.
- باید به تمامی قوانین کیفری موضوع اشراف کامل داشته باشد.
- تمامی جوانب پرونده را تجزیه و تحلیل کند.
- مورد کنونی را با سایر پروندهها تطبیق دهد.
- اوراق، اسناد و مدارک را بررسی نماید.
- برای تنظیم کردن بهترین لایحه دفاعی زمان کافی را بگذارد و صبر شکیبایی داشته باشد.
- در تمامی جلسات دادگاه شرکت کند.
سخن پایانی
امروزه با روشهای گوناگون از ارسال پیامک گرفته تا سوء استفاده از نیت خیرخواهانه مردم کلاهبرداری صورت میگیرد. افرادی که دچار کلاهبرداری شدهاند بهتر است به سراغ وکیل کلاهبرداری اینترنتی بروند چون رسیدگی کردن به این پروندهها برای افراد عادی و ناآگاه بسیار پیچیده است. وکلای کلاهبرداری در این حوزه هم فعالیت میکنند و با بررسی دقیق مدارک و تنظیم بهترین دفاعیه از حقوق شما دفاع خواهند کرد. در جلسات دادگاه وکیل میتواند به جای موکل حضور پیدا نماید و از حق و حقوق فرد ضرر دیده دفاع کند. وکیل کلاهبرداری، متخصصی است که به شما کمک خواهد کرد بتوانید در پروندههای مربوط به کلاهبرداری پیروز شوید. به طور کلی پیگیری کردن پروندهها ممکن است ساده یا دشوار باشد. برای همین توصیه میکنیم که پیش از اقدام به شکایت حتماً با یک وکیل ماهر در این حوزه مشاوره داشته باشید.
با توجه به این موضوع وکلا با طرح یک شکایت کامل نسبت به بازیابی حقوق شما اقدام خواهند کرد. در این مطلب سعی کردیم در مورد ویژگیها و جرایم مختلف اینترنتی و بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی صحبت کنیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با شمارههای مندرج درون سایت صدرا تماس بگیرید تا مشاورین ما در اولین فرصت شما را راهنمایی کنند. مجموعه صدرا با کمک بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی تمامی اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گذاشت. شما برای مشاوره حقوقی با وکیل کلاهبرداری میتوانید به صورت آنلاین سوالات خود را مطرح نمایید و یا به صورت تماس تلفنی مشکل خود را مطرح کنید.
۱.وکیل کلاهبرداری اینترنتی کیست و چه وظایفی دارد؟
این وکیل، کسی است که به جرایم رایانه ای و سایبری که قرار است در بستر اینترنت تحقق یابد آگاهی کافی دارد و قرار است با ورود در یک پرونده کیفری تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی در مقام دفاع از قربانی جرم باشد.
۲.چگونه درصدد جستجوی بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی باشیم؟
اگر گرفتار پرونده کلاهبرداری اینترنتی شده است هرگز نگران نباشید شما می توانید به کمک وکلای تیم صدرا، اموال تصاحب شده خود را از کلاهبردار جرم، مسترد کنید. وکیل سایبری صدرا در خدمت شماست.
وقت بخیر
برای برگرداندن مال دزدی و اثبات جرم چه مدارکی لازمه ؟
سلام ، برای اثبات جرم فقط فیش واریزی دارم .
چتهای اینستا پاک شده.
میتونم با فیش واریزی شکایت کنم و پولمو پس بگیرم .
سلام . صدای مکالمه ضبط شده آیا مدرک محسوب می شود ؟
سلام خیر
سلام و عرض ادب
آیا شکواییه ای با عنوان کلاهبرداری اینترنتی قابل پیگیری می باشد .
و دادگاه به چنین شکایتی رسیدگی خواهد کرد ؟
سلام
خرید اینترنتی انجام دادم طرف کلاهبردار از آب در اومد .
الان میخوام شکایت کنم
باید کجا مراجعه کنم ؟
سلام .
از پیج اینستاگرامی ۴ روز پیش خرید کردم، دیروز متوجه شدم کلا پیج پاک شده مکالمه ای که باهم داشتیم هم از دایرکت من پاک شده .
و هیچ دسترسی بهشون ندارم جز شماره کارت.
میتونم شکایت کنم ؟
باسلام. چند روز پیش یه کانال فال و دعا ازم درخواست فالو کرد که اینکارو انجام دادم که زیرش نوشته بود که درآمد این دعا صرف امور خیریه میشه. سرکتاب رایگان انجام میگیره و دعا باهزینه. برای اولین بار وسوسه شدم و درخواست سرکتاب کردم انجام داد و برای دعا ازم خواست که 300 تومن واریز کنم گفتم این مقدار ندارم که طرف مقابل گفت چقدر میتونی پرداخت کنی که گفتم پایین 100 میتونم و قبول کرد که آخرش 100 تومن واریز کنم عکس کارتش رو فرستاد و گفت کارت ادمین پیچه واریز کنم به اون کارت واینکارو انجام دادم ولی خبری از دعا نشد وقتی بعد دوروز هم ازش سراغ دعا روگرفتم برام زده سلام حالتون خوبه وجواب دیگه ای نداد و عکس کارتی رو هم که برام فرستاده بود پاک کرده بود ولی چون اسکرین گرفتم دارمش و امروز تو کانالش دیدم زده دعا برای 4 نفر ، 40 تومن فقط برای امروز. پول مارو که خورد ولی دوست ندارم از این طریق جیب مردمو خالی کنه و جلوش به هر طریقی که ممکنه گرفته بشه و تحویل مراجعه قانونی داده شه و آگاهی ندارم که آیا از طریق بانک میتونم پولی روکه واریز کردم برگردونم به حساب یا نه ممنون میشم کمک کنید.
سلام
با یکی اشنا شدم توی تلگرام، گفت: 250دلار سرمایه میزاری 5ساعت بعد 2500دلار برداشت میکنید .
حالا پولمو خورده هرچی هم تماس میگیرم و پیام میدم جواب نمیده .
شماره تماس شماره کارت دارم چیکار باید انجام بدم ؟
پاسخ ها :
با سلام
چند وقت پیش اقدام به فروش چند دلار به دستفروش در مشهد کردم. پول با موبایل کارت به کارت کرد برام .
بعد چند روز خانمی از تهران باهام تماس گرفت و گفت که از حسابم پول برداشت کردی و تازه فهمیدم که اون آقا حساب این خانم را هک کرده .
دادگاه من را محکوم به پرداخت وجه و اعاده دادرسی کرده.
حالا من باید چکاری انجام بدم ؟